Terrassebeis pris

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.

Butinox Terrassebeis Gråhvit

Terrassebeis pris

Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis med god inntrengningsevne for utendørs, impregnert treverk. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.

Hos MAXBO finner du beis til utvendig bruk: terrassebeis og oljedekkbeis. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.

Trebitt Terrassebeis 3 l

Terrassebeis pris

Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet. Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris.

Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Spesialbeis som gir terrassen et eksklusivt matt og holdbart utseende samtidig som den beskytter terrassen og hindrer gråning og oppsprekking. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra 11 ulike. Men vi har valgt å se bort fra prisen i vurderingen av produktene og har forholdt oss til det. Maling og beis – terrassebeis og vask.

Terrasserens, terrassebeis, terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Gjør terrassen klar for sommeren. Gjøco – Herregård Terrassebeis 2,7L.

Bør du gå for olje eller beis til terrassen?

Terrassebeis pris

Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Se Europris sitt utvalg av terrassebeis, zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten.

Generelle tips: Terrassebeis vil trekke ulikt inn i treverket rundt kvister og mykere deler av treet. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der. Barons terrassebeis har dannet en blank hinne. Pris: kr 269,-Base: Oljebasert. Et par, tre løvblader er blitt liggende igjen fra høsten. Jeg har kjøpt et 10 liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny.

Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Er det mange farger å velge mellom? Sammenlign priser i mer enn 350 butikker! Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende.

Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god. Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer. Baron Extra Terrassebeis er en oljebasert terrassebeis som trenger godt inn i treverket og gir ekstremt god beskyttelse.

Du får et vakkert terrassegulv som holder. Beis beskytter treverket mot sprekkdannelser, fukt, sopp og alger.