Takpendel glass

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Gratis frakt og levering innen 3 dager! Vi har Norges beste utvalg av pendellamper til alle rom. Takpendel med hvite glass -skjermer og svart metall.

Lekker takpendel i frostet glass. Tre, tekstil, glass og betong er utrolig trendy.

Charterhouse pendel 3

Takpendel glass

Minimalistiske lamper som fungerer som lysende statements, uten noen snirkler, er særlig populære. Sophie takpendel i hvitt glass. Elegant, organisk form i glossy finish. Produsert i opalglass, gir et mykt ambient lys til stuen eller soverommet. Belid Gloria Glass Pendel – Messing gir et vakkert lys og er designet med flott røkfarget glass og messingdetaljer!

Er du på leting etter en taklampe i glass? Hos Lampegiganten finner du et kjempeutvalg av lamper og tilbehør.

Takpendel & pendellampe på nett

Takpendel glass

Rask og enkel bestilling og god kundeservice. Metall, glass og tre utgjør det perfekte treenighet når en sikter for en utpreget nordisk designuttrykk. Meden intuitiv følelse for den ettertraktede mykt lys og. Enten du er på utkikk etter en moderne takpendel eller en med klassisk look. Taklamper En taklampe lyser opp i hjemmet samtidig som det er en viktig del av innredningen. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe-sortiment!

Her finner du et stort utvalg av pendler og hengelamper fra flere kjente merker. Designet av Habitat Design Studio. Marlowe med glass og børstet messing gir et meget elegant, industriell look. Den er ideellt i stuen eller spisestuen og bidrar til.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Pendler av glass – Fordelen er selvfølgelig at lyset brer seg godt i rommet. Ulempen kan være hvis du ikke vil at lyset skal spredes. Handla din takpendel online hos oss. Stort utbud av takpendlar till bra priser med snabb leverans.

Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus.

Taklamper i glass

Takpendel glass

Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. Strap takpendel er en stilren taklampe som passer godt inn i skandinaviske boliger. Lampen kommer i fire farger og tre størrelser som gjerne kan kombineres med. Kjøp Taklamper i glass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Taklamper i glass i kategorien Taklamper fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på.

Lengde: 130cm med oppheng Diameter: Skjerm 20cm Materiale: Meta. Moderne takpendel i glass og sort metall med rene og stramme linjer. En flott lampe som kan brukes både som en liten takpendel eller vinduslampe i et stort glass. Med lenke delvis i hamp, har den et flott særpreg.

Tøff takpendel i sotet glass med "bulker". Opplev et spennende, nytt univers i verdens mest besøkte interaktive utstilling. Flott takpendel med tre lys med klare glasskjermer. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få med deg nyheter og gode tilbud.

Vi har delt inn lampene i kategorier for at det skal. BufretLignendeTrenger du en stilig pendel lampe eller. Mesterlys har et bredt utvalg av taklamper i sitt sortiment. BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom.