Syregrunning biltema

Jobber som lakkerer, å på blankt metall bruker vi bare syregrunning. For blankt ubehandlet, slipt eller sandblåst stål blir oppbyggningen syregrunning, slipefyller, lakk. Har ingen aning hva dei har på biltema. Fåes for en grei pris på biltema, og pensles på.

Pass på at du IKKE blander i en plastikkkartong Ellers er Sinkspray et OK gruningsalternativ.

Syregrunning 2K Spraymax Hagmans 400 ml

Syregrunning biltema

Men, da må du enten sprøyte det med en billig sprøyte fra biltema, eller i nød smøre på med kost. Sprøyter du lakk på epoxy uten å slipe ber du om trøbbel uansett hvor fort du gjør det. Vist du ikke vil bruke en syregrunning kan du bruke en epoksygrunning. Relatert herder: Wash Primer Herder 1-10. Syregrunning bruker man der man har pusset ned til metall.

Jeg pusser såklart rusta først til metallet, jeg leter etter grunning som kan lakkeres oppå.

Biltema – hele familiens varehus

Syregrunning biltema

Spraymax Syraprimer er en etsende 2 komponent syregrunning som sikrer feste for den videre behandlingen. Tåler infrarød varmebehandling. Dersom du bruker epoxy grunning skal du IKKE bruke syregrunning først, da disse kan reagere med hverandre. Vanlig biltema grunning kan det funke over syregrunning?

Over syrgrunning bør det brukes 2-K fyllprimer grunning for videre behandling. Firmanavn BILTEMA NORGE AS Postadresse Industrivegen 17 Postnr. Lurer på om det er noen som vet hvor man kan få tak i syregrunning (er gult på farge) til å behandle bart aluminium med før man lakkerer? Etter sandblåsing må du bruke 2 komponent syregrunning.

Ikkje bruk billig lakk (type bengalakk). Forreseten-ikke kjøp den sprøyta fra Biltema, og om du gjør det-ikke bruk den i nærheten av interiøret! Mekonomen har 350 verksteder fordelt over hele Norge. Slangen hoppet av mens jeg drev med dørtersklen.

Dem har også en variant på biltema som faktisk fungerer. Legg på wurth rustomvandler, zinkgrunning, syregrunning eller lignende.

hvor får jeg tak i ordentlig syregrunning

Syregrunning biltema

Tekte dette var verdt å nevne her! Skulle ha en sprayboks med syregrunning i dag og dro til wurth! Lenke til innlegg Del på andre sider. Biltema fungerer helt fint, et par tre år, til det er enda mer rust enn det først var. Skal man virkelig fjerne rust. Tokomponents syregrunning er best. Karosseri, lakk og bilpleie: Lurte på om nokon har erfaring med denne Hagmanns to-komponent grunninga,gul type! Jeg brukte en gang standox sin 1k syregrunning oppå brunox å da fikk jeg lov til å gjøre opp igjen jobben Men nå er den litt.

En akrylllakk på spray, selges overalt, også Biltema. Med mindre det er aluminium som skal grunnes er det liten vits med syregrunning. Kontakt oss Ødegård Lakk AS Pb. Billige bokser (Europris eller Biltema ) er som regel ikke noe å satse på. Link to post Share on other sites.

Men da jeg har sandblåst mine alu felger, må jeg nok ha syre grunnign på først. Noen som vet om Biltema har syregrunning for alu? Rent stål som er behandlet med syregrunning eller epoksygrunning. Gopp: Kan man bruke feks en biltema pistol som er elektrisk til å påføre grunning? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Biltema lakken begynner å spytte på slutten av boksen, men utenom det så er den god å lakke med. Wurth har både syregrunning og 2komp. Da satser jeg på noe bedre enn biltema lakk. Fant verken to-komponent lakk eller syregrunning. Startet med å teste ut dette produktet som jeg kjøpte hos Biltema. Novafill Flex2-grunning og flere mm sparkel har blitt brukt. Vi har over 40 års erfaring innen bilskade og lakkering.

Vi utfører skadereparasjoner og lakkering både for forsikring og privatkunder på de fleste bilmerker og.