Oljefelt kart

Dette nettstedet drives av Olje- og energidepartementet og Oljedirektoratet i samarbeid. Illustrasjoner, kart, grafer, tabeller med mer kan. Olje- og gassfelt på norsk kontinentalsokkel inneholder tabeller med informasjon over olje-og gassfelt på norsk kontinentalsokkel. VERDENS STØRSTE OLJEFELT Disse oljefeltene er størst i verden.

Det største inneholder nesten 45 ganger mer olje enn det gigantiske Johan Sverdrup-feltet.

Petroleumsfeltene på norsk kontinentalsokkel – Store norske

Oljefelt kart

Se estimert lønnsomhet til planlagte feltutbygginger omkring Norge. Bruk grafen for å sammenligne differansen med eldre oljepriser. Oljeprisen har gjort hopp de siste dagene, men er fortsatt langt unna sommerens nivå på 115 dollar fatet Se hvordan dagens oljepris påvirker. Som største operatør på norsk kontinentalsokkel har vi operatøransvar for mer enn 40 plattformer i Nordsjøen, Norskehavet og Barentshavet. Enkelt kompass som alle kan bruke.

Ditt søk på oljefelt ga 3 virksomheter og du har nådd.

1995: Slik bygger vi ut et oljefelt

Oljefelt kart

Info om oljefelt i nordsjøen kart. Petroleumsvirksomheten på norsk kontinentalsokkel startet i Nordsjøen og har gradvis beveget seg nordover. Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim. Nord-Amerikas største oljefelt.

OD har nå lagt kartet som viser blant annet samtlige felt, funn, tildelte områder og områder åpnet for leting per 1. Med en hovedrørledning på plass kunne gass fra flere av feltene som først var bygd ut som oljefelt kobles til gjennom et lokalt. Kart over olje- og gassfeltene. Brentfeltet i Nordsjøen, avmerkt på kart. Er inndelt i et slags rutenett med tallkordinasjoner slik at det er en veldig. Brent er eit oljefelt i Nordsjøen mellom Skottland og Noreg.

Feltet ligg i sektoren til Storbritannia. Lillebror omkom på sin første tur i Nordsjøen – Aftenbladet. Norsk Polarinstitutt har ansvar for kartlegging og navngiving i arktisk sone.

Kart: Mål avstanden på Google Maps

Oljefelt kart

For detaljert topografisk kart følg linken under til interaktive kart på sidene til. Nettsiden har nylig gjennomgått en oppgradering og restukturering, så siden du leter etter har blitt flyttet. Prøv vårt søk eller gå tilbake til forsiden. Ekofisk-området ligger i den sørlige del av Nordsjøen, 300 kilometer sørvest for Stavanger. I tillegg til Ekofisk-feltet, Norges første oljefelt, består. Produksjonen på en rekke oljefelt ble stengt ned som følge av fregattulykken.

Artiklar i kategorien «Norske oljefelt » Kategorien inneheld desse 27 sidene, av totalt 27. Fem oljefelt stenger produksjonen. Equinor opplyser at de stenger gradvis ned driften på Stureterminalen i Øygarden. Ivar Aasen ligger i den nordlige delen av Nordsjøen, 30 kilometer sør for Grane og Balder. Selskapets strategi var å konsentrere seg om små oljefelt og å utvide produksjonen fra modne felt. Men verdens olje- og gassproduksjon faller.

Prepare device for offline use Prepare my device for offline use by downloading the required files. Stiftelsen Midt-Norsk Doksente Olje. Trestakk ble sett i sammenheng med et annet oljefelt, Morvin. På basis av mangeårige seismiske studier og kartlegging fremstilte de et landsdekkende geologisk kart for topp pre-zechstein. The Hydro Way Omtanke Mot Samarbeid. I en interaktiv oppgave skal elevene lage en egen oversikt over historien for dannelse av oljefelt i Nordsjøen. Kartet Den norske kontinentalsokkel gir en oversikt. Sokkelkartet gir og oversikt over alle utvinningsløyva på norsk sokkel.

Marine grunnkart Naturtyper – havbunn. Eldfisk er et oljefelt som også inneholder en del gass.