Musebørste pris

MUSEBØRSTE – også kalt BOA rotte og musebørste. Det beste produktet på markedet til musesikring og rottesikring av bygninger. Nå 280kr per stk Eksklusiv Gyldig til 23. Vi garanterer best kvalitet til lavest pris!

Trykk her for priser og bestilling!

Byggevarehus i butikk og på nett

Musebørste pris

Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og fritid, og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Musebørste tetningsbørste mot mus eller rotte, gnager ikke på eller passerer denne. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og. Sjekke lagerstatus Søk på steder eller postnummer: Søk Butikk.

Alna Stormarked Om butikk Ingen på lager.

Sikring av hus mot skadedyr

Musebørste pris

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Etter en lang vinter er det ikke bare vi mennesker som setter pris på at våren nærmer seg. I den lune kroken langs husveggen finnes det et. I samband med restaurering og oppatt-byggjing av to laksegiljer, kom me over ein sjeldan byggjedetalj, som eg ikkje har sett før. Musebånd – Musebørste 4m Proff Til ettermontering på liggende kledning. Børsten er svært smidig og meget enkel å montere: – Under kledningen.

Har lest og hørt at musebørste er det beste middelet mot dette. Når nettene blir lange og kulda setter inn, så smyger både mus og rotter seg inn. Smågnagerne kan nemlig gjøre stor skade på eiendommen din hvis de ikke stoppes. I nettbutikken kjøper du varer fra ditt nærmeste Obs BYGG-varehus. Ved å velge butikk får du tilgang til lokale tilbud og lagerstatus.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser.

Rotte og mus skadedyr

Musebørste pris

Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Her finder du billig mus- og rottebørste proff meter. Leddporter fra Hörmann tilbyr komfort og sikkerhet i flere utførelser. Hos Hörmann finner du din individuelle drømmeport.

Lobas garasjeporter er en serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i høysetet. Norskprodusert beslag Kort leveringstid Skreddersøm. Mus Nedenfor finner du mer informasjon om de viktigste forekomstene av mus. Elektrisk «multikill» musefelle. Handle på nett – hent i butikk. I store deler av Sør-Norge er det nå hundre ganger mer mus enn i normalårene.

Innelivet frister også gnagerne i disse tider, men de er ikke spesielt velkomne. Glem tilleggskostnader for å velge garasjeporten som matcher din garasje perfekt. Alle våre profiler har lik pris, og er av ypperste kvalitet. Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Problemer med inneklima, sopp- og råteskader? Kontakt oss i Cytox, vi er din problemløser i Bergen og omegn!

Skadedyr som rotter, mus og insekter?