Leie partytelt bergen

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Rene og nystrøkne Damaskduker og servietter leier dere hos oss. Bergen,Haugesund,Stavanger,Sandnes,Mandal,Kristiansand,Arendal,AustAgder,VestAgder. Leie perioden er normalt over helgen.

Masse tilbehør og suveren service.

Partytelt Hvit 3×3 meter for hagefesten

Leie partytelt bergen

Partytelt teltutleie er utviklet av. Leie av partytelt og rammetelt fra 3m til 40m bredde. Utleie av mobil scene, toalettvogn etc til. Billig partytelt av høy kvalitet. Utleiekompaniet driver med utleie av partytelt, bord, stoler, dekketøy, servise, dekketøy, duker, catering og til bryllup, konfirmasjon, firmafest, events.

Vi leverer store industrihaller samt spesialutviklede haller til bruk i blant annet idrett, oppdrettsnæringen og verftsindustrien, standardiserte industrihaller.

Partytelt teltutleie 12x6m kun 3900kr

Leie partytelt bergen

Nye tilbud hver dag – for ethvert budsjett. Spar opptil 80% på ditt hotell! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket "Ja, jeg har glemt passordet mitt", sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Profesjonelle partytelt og selskapstelt i alle størrelser og fasonger. Teltene kan leveres med gulv, varme, lysekroner og linin. Velg et solid og holdbart telt fra Norges ledende teltleverandør. Kryss av her dersom du ønsker å hente varene selv (frakt blir da ikke beregnet). Kjøp dit partytelt 4×6 hos Dancover.

Beregnet frakt gjelder leveringen innenfor Stor- Bergen. Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum Tweet. Du velger selv om du vil hente hos oss i Pilestredet 75c eller om du. De beste lokalene – akkurat der du vil ha dem!

Våre arrangementstelt og selskapstelt egner seg til.

Lokaler til leie i Bergen

Leie partytelt bergen

Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Særlig i åpent og utsatt terreng) Egnet for selvmontering. Vi har noen gamle barduntelt som er ok men slitt. Dere holder festen – vi skaffer resten!

Uansett vær, er du sikret et trivelig sted for festen – med våre telt. Lakkert stålramme, fjærer i endestykkene for å holde rammen sammen gir økt stabilitet. Telt som kan settes opp mange ganger. Strengen Event og Teltutleie slår seg sammen til et firma. Vi blir med dette mer konkurransedyktige og kan nå tilby det du trenger til ditt arrangement. Rent a Tent er en ledende aktør innen teltutleie og utleie av dekketøy, bord, stoler osv til fest og arrangement. Vår utleievirksomhet omfatter alt av utstyr for mindre eller større arrangement. I menyen til høyre kan du søke på det du måtte være på utkikk etter.

Paviljonger og partytelt til alle hagetyper Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne. Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet. LEIE PRODUKTER TIL ARRANGEMENT? Bergen og Stavanger og dekker messer og arrangement i hele landet.

Pop-up-telt, quick-up-telt, kjært barn har mange navn, noen kaller det til og med partytelt – det viktigste er at dette er et lite og svært praktisk telt som er. Selskapslokaler og Catering i Bergen. Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting. Gulv til partytelt Med et teltgulv skaper du et miljø, som kan konkurrere med innendørs fasiliteter og som sikrer de best mulige rammer om fester, events og messer. Ikke bekymre deg for lokaler, vedlikehold og tilpasninger.

Vi skreddersyr etter dine behov.