Låsewire båt

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Ikke bare vær på besøk, opplev din destinasjon! Nyt fleksibel billettbestilling. Wire Lock er vår løsning for å sikre båter, utenbordsmotorer, surfbrett eller sykler mot tyveri. Den rustfrie stålkjernen er omgitt av flettet polyester for at.

Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge.

Låsewire for båt 5mm

Låsewire båt

Lås og låsewire kan du få på bestmarin. Plastbelagt låsewire for båt og annet utstyr. Forstår meg ikke på hvilken jeg skal velge. Fuktsluker – et godt hjelpemiddel mot kondens og fukt. Muggskader, lukt og kondens i båten er ofte et problem når båten skal stå lenge på land vinterstid.

Lengde: 2,2 meter Diameter: 5mm Øye i begge ender. Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter.

Låsewire rustfri 3m

Låsewire båt

Veldig viktig å konservere båten! Konservering: Husk ferskvannkjøring av motor Frostvæske til frostsikring av motor Antifrost natur til frostsikring av. Låswire i rustfritt stål, overflett med sort terylene tråd og talurittlås i begge ender. Låswiren erstatter selvfølgelig kjetting ved sikring av båt. Lassokabelen har kjerne i syrefast stål og er trukket med polyethylane. Solid låsevaier for bruk kombinert med hengelås til maritim bruk. Kan benyttes til å låse båt, sykkel, jolle, møbler o. Kjekt å ha til sykler jollemotor og når du forlater båten i en større gjestehavn.

Abus Cobra plastbelagt wire for låsing av båter, motorsykler, sykler etc. Hos XXL finner du et stort utvalg av båt, kajakk og tilhørende utstyr fra kjente merker som bla. Aqua Marine, Bergans og Pelican. Sikkerhet er svært viktig på vannet.

I vår utstyrsbutikk finner du en rekke produkter som hjelper deg til å ivareta sikkerheten ombord, enten det er en kort. Kontakt oss gjerne for komplett tilbud med båt, motor. ABUS COBRA 10 mm tykk 5 meter lang SORT PLASTBELAGT LÅSEWIRE. Toalettpapir for bruk i bærbare toaletter, båt -toaletter o. Papiret lar seg lett spyle fra toalettskålen, og løses raskt opp i avfallstanken slik.

En låsewire for båt

Låsewire båt

Daviter og tilbehør til daviter;. Låserør langt Låserør kort: 190. Rustfri, overtrukket med 24-flettet polyesterstrømpe og med innflettet refleks. Brukes for å låse båt, sykkel, grill, campingutstyr m. Rustfri og betrukket med 24-flettet polyesterovertræk med indflettet refleks. Anvendes til låsning af både, cykler, grill, campingudstyr m. Låsewire til båter, utenbordsmotorer, surfbrett, sykler etc kr.

Nå er blikkboksen på plass i garasjen, med tilhørende årer og åregafler fra West og solid låsewire og hengelås. Båt og fortøyningsutstyr må være fjernet til 31. Alt av fortøyningsutstyr, polstringer, krakker og låsewire etc. Vil man ha en båt å vokse i eller vil man ha det dønn stødig fra dag én? Dette avgjør hva du satser på, sier Thomas Nicholson. Europas ledende kajakkprodusent!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Norges mest kjøpte kajakk – 8 år på rad! Ved at du fortsetter å bruke Flak.