Kremet pasta

Deilig og mettende pasta som passer både til lunsj og til middag. Når du skal beregning pasta til hovedrett, er det en tommelfingerregel at man bruker 100 g tørket pasta per person. Pasta tar til seg litt i overkant av sin egen. Noen ganger haster middag mer enn andre.

Dette pastasaustrikset hjelper deg å få maten på bordet på 1-2-3!

Kremet pasta med brokkoli og sopp

Kremet pasta

En kremet pasta rik på smak, fløte og parmesan er skikkelig snadder. Husk det lille trikset med å bruke litt av kokevannet fra pastaen i sausen. Sett smak på hverdagen med fløte, pasta, brokkoli og sopp. Imponer på kjøkkenet med våre pastaoppskrifter! Lag ekte pastaretter med hjemmelaget pasta og gode oppskrifter på pastasaus som vekker alle sanser.

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Denne dagen startet egentlig litt grått med både tåke og regn fra morgenen av, men NÅ vet dere.

Kremet pasta med laks

Kremet pasta

Nå skinner solen som aldri før igjen! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Kremet pasta med kylling, spinat, crème fraîche, purreløk og hvitløk. Rask levering og super service!

Men disse 8 tingene må du huske på for å få perfekt resultat – med saftig laks og balansert saus! Utgangspunktet for denne retten er pasta – og en kremet ostesaus. En enkel pastarett hvor soppen spiller hovedrollen. Lise Finckenhagen tilsetter bacon for ekstra smak og den knasende opplevelsen.

Her gir vi deg tips på mange deilige pastaretter. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe. Personlig liker jeg best spekeskinke til en ikke kremet salat. Ute er bladene på trærne blitt gule, oransje og røde. Om kveldene tenner vi stearinlys og koser oss med en bok under pleddet i sofaen.

Denne inneholder veldig få ingredienser og er superenkel å lage. Pasta er redningen når du trenger kjappe middager.

Kremet pasta med grillet kylling

Kremet pasta

Kylling og pasta i kremet saus var og er kanskje en populær rett å finne på mange av restaurantene rundt om, i forskjellige varianter. Laksen bakes i ovnen, mens du koker pasta og ordner sausen. Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta! Det kan gjerne gå litt fort i svingene på ukedagene og da gjelder det å få middag raskt og effektivt på bordet.

Kjenner du deg igjen her, så har jeg en. Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus. Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull. Nydelig pastarett med sopp, spinat og squash i en cashewkremet saus. Finhakk løk, og surr den gyllen i en gryte. Tilsett fløte og litt raspet parmesan, la det småkoke i ca. Fullkornspasta med kremet grønnkål.

Herlig restemat som kan serveres både til hverdags og til fest! Litt som rasler nederst i hver pastapakke, men ikke nok til en hel middag? Mens pastaen koker, kok opp matfløte i en egen kasserolle. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Jevn til en fyldig saus med maisenna rørt ut i litt melk. Fantastisk godt og enkelt å lage. Oppskriften finner du her på bloggen Mat på.