Hytte åremål buskerud

Lykkja Feriesenter er en familiedrevet bedrift som ligger i flotte og rolige omgivelser på 850 moh. Nydelig hytte – fantastisk beliggenhet, åremål. Flott hytte som ligger usjenert til i et unikt skogsområde. Skal du på skiferie eller gå i fjellet – bo i feriehus eller hytte! Her finner du en oversikt over hyttene våre og de åpne buene.

Kanskje finner du inspirasjon til din neste friluftsopplevelse.

Hytte "Bellevue"

Hytte åremål buskerud

Hyttedrømmen kan likevel bli virkelig ved å leie på åremål. Det gir nesten samme tilgjengelighet og frihet som egen hytte. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Er du interessert i kortere eller lengre leie-perioder.

Finn forsikringen som passer deg. En hytte til leie – Blefjell, Flesberg.

Hytter og friluftsliv

Hytte åremål buskerud

Tilbyr luksushus, hytter, ødegårder, ferieleiligheter og innkvartering i feriesentre. Stor og koselig hytte på Blefjell. Våre hytter og åpne buer er perfekte utgangspunkt for å nyte verdens beste natur. Vi har det største utvalget av hytter på fjellet i hele Norge.

Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig kundeopplevelse. Hvis du fortsetter, betyr det at du godtar bruk av informasjonskapsler. Koselig hytte på stranden – Holmsbu. Bra fiske muligheter rett utenfor hytta. Lei den perfekte hytta for deg fra vårt brede utvalg av hytter over hele Norge, fra 400 kr per natt. Opplev Norge, på en hytte ved sjøen, i skogen eller på fjellet!

Hytte med eget jaktområde til leie på åremål – hele året. Selv om priser på boliger og hytter på kort sikt både kan gå opp og ned, har. Bellevue ligger usjenert til 100 meter fra. Ikke bare slipper du å sette deg i gjeld for å oppleve hyttedrømmen. Min seterdrift er nedlagt, men seterstugu er leid ut på åremål. Den årlige leien er over femti tusen kroner.

Hytte åremål buskerud

Det befinner seg verdier i hus og hytter for hele 447 milliarder kroner i Buskerud. Flickr is almost certainly the best online photo management and sharing application in the world. Show off your favorite photos and videos to the world, securely and. To sammenhengende familiehytter i Hemseda til leie på åremål, 12 sengepladser. Det er en lys og hyggelig hytte på 80 kvm med åpen stue med peis og. Hyttekjøp et ikke aktuelt for alle, men det går likevel an å kjøpe seg følelsen av å eie egen hytte.

Du kan velge å leie ut hytten ukesvis, eller eventuelt på åremål. Vi har flest hytter i Buskerud, her vi startet, men har nå utvidet. Vi har mer enn 80 standardmodeller fra små til store hytter. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade. Hytteutleie – hytter til utleie i Norge, på fjellet ved sjøen og i skogen. Lei en hytte, se vår oversikt over hytter i Norge. Rypejakt på åremål Rypejakt på åremål.

Det er anledning til å leie godt utstyrte hytter i eller inntil alle terrengene. Bedriftsinterne arrangement som ledermøter, styremøter, teambuilding og. Utleiefirmaet Novasol vil utvide tilbudet sitt i Norge og søker hytter i den norske. Det gjelder selvsagt også hvis du leier ut hytta på åremål. Brutto areal er 110 kvm, terrasser totalt 34 kvm hvorav ca halvparten er overbygget.

Småviltjakten leies ut som terrengleie for at jakttrykket ikke skal bli for stort. Eiere av hytte eller tomt på eiendommen prioriteres for leie av jakt.