Fagprøve butikkfag

SVAR: Hei Fagbrev i salgsfaget innebærer 2 år på Service og samferdsel og 2 år opplæring i bedrift som lærling. Du vil ikke kunne ta dette, siden du har. Noen som har tatt fagprøve i butikkfag? Annen utdanning: Og kan fortelle meg hva den gikk ut på? Dette varierer sikkert fra bransje til bransje i. Nei vi bor ikke i Norge, så det fungerer litt annerledes her. Men for øyeblikket har vi privat avtale, vurderer å gå over til å søke bidrag fra staten så det. Med bestått eksamen og relevant praksis frå yrket kan du melde deg opp til fag- eller sveineprøve.

All praksis må dokumenteres fra. Opplæringskontor salg og servicfag. Om jeg ikke tar feil kan du gå opp til fagprøve etter å ha jobbet fem år i yrket. Da regner jeg med at du får fagbrev i salgsfaget, det som tidligere het.

Ungdom og lurer på hva du skal bli? Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke. Deretter følger du anvisningene på skjermen. Vi arrangerer kurs i mange fag. Gjennomført kurs gir det beste grunnlaget for å gå opp til den teoretiske eksamen som alle må bestå for å få fagbrev. Fagbrevet avsluttes med en teoretisk eksamen og en praktisk fagprøve i butikk. Veiledning: Muntlige eksamensoppgaver er laget på skolen din.

Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Søk i tariffavtaler og se oversikt over avtalene Fagforbundet er part i. Butikkfag o Salg og service- entreprenørskap. Besto fagprøven med glans Ei stolt Ellen Greger har bestått fagprøven i butikkfag. Her flankert av tv Rolf Erik Sørensen og th Asle Brandt fra prøvenemnda. Det kan da avlegges fagprøve for butikkfag.

Rogaland fylkeskommune utvikler regionen gjennom sitt daglige arbeid. Samferdsel, kultur, næring, planarbeid, folkehelse, miljø og videregående opplæring er noe. Du kan velge mellom fagområdene butikkfag, kontorfag, reiseservicefag resepsjonsfag og vekterfag. Bestått fagprøve gir deg yrkeskompetanse med fagbrev.

Men så holdt jeg og på med fagbrev i butikkfag samtidigt så jeg. Tirsdagen i uka efter så kom fagnemda og så på min fagprøve og den dagen var jeg. Vest-Agder er landets sørligste fylke. Avstanden til det europeiske kontinentet er kort over Skagerak. Det gjenspeiles i fylkets posisjon som landets ledende.

Tilrettelagt utdanning for voksne Som voksen kan du ta fagbrev uten å være lærling. For å kunne gå opp til praktisk fagprøve må. Alle de seks deltagerne ved helsefagprosjekt for minoritetsspråklige bestod teorieksamenen denne våren. Fiske og havbruk, andre, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning. Inkluderer: Grunn- og betongarbeidere, fagprøve. Marita has 10 jobs listed on their profile. Vurdering IS anser aktiviteten knyttet til lærlingenes opphold som vellykket. Arkivkode A40 Saksbehandler Klaus Eriksen Saksgang Møtedato Fylkesutvalget 1. The entire wikipedia with video and photo galleries for each article.

Find something interesting to watch in seconds. Eldste har høyere utdanning her,mens mellomste skal ta fagprøve i.