Dnb eiendom åsane

Uforpliktende og trygg prosess av våre lokalkjente eiendomsmeglere! Gratis verdivurdering av din bolig? Megling skal være en investering. Marton er en fullverdig eiendomsmegler med konsesjon fra Finanstilsynet.

Rabatt hver gang på mat, fly, reise etc. Eiendomsmegler som kjenner Åsane.

Leilighet til salgs i Åsane

Dnb eiendom åsane

Våre meglere på Åsane storsenter hjelper deg med å selge bolig og eiendom i Bergen. Med lang erfaring og god lokalkunnskap, er. Som Norges ledende eiendomsmegler sikrer vår erfaring deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess – uten bekymringer. Vi tar hånd om alle steg i prosessen, fra. Torgallmenningen Torgallmenningen 2, Pb.

Kort om meg Jeg har lang fartstid med over 20 år i bransjen og er godkjent megler av Finantilsynet. Jeg legger stor vekt på at mine kunder skal være fornøyd med. Ditt søk på dnb åsane ga 3 virksomheter og du har nådd.

Dnb eiendom stord – Familie hjørne

Dnb eiendom åsane

Flaggskipene har lørdagsåpent og utvidet åpningstid på hverdager. Dette er en eiendom med solide leietakere i et godt etablert område, sier Gro Boge som er administrerende direktør i DNB Næringseiendom som forvalter DNB. Lurer du på hva din bolig er verdt? Våre lokale meglere kjenner ditt nabolag på Åsane og kan hjelpe deg med å selge og kjøpe bolig. Etasje Går du i tanker om å selge bolig? Vår markedsføring gir best dekning og synlighet. Lån til det du trenger – bolig,bil eller forbruk! DNB eiendom er Follos mestselgende eiendomsmegler.

Avdelingen i Vestby består av tre lokalkjente meglere og dagelig leder. Vi kan bistå i alle boligspørsmål og. Her kan du enkelt sette opp et søk med ønsker og krav til din drømmebolig og være blant de første som får tilgang til disse når de legges. Lokaler med god standard som er oppgradert i de senere år. Midt i næringsklyngen, med nærhet til Åsane senter og Åsane Bussterminal. Breimyra 206, Flaktveit Åsane (Foto: Ole Erik Klokeide). Vårt kontor i Bergen Åsane er sentralt plassert på Åsane Storsenter, i 3. Med vår store utstilling og unike profilering mot.

Sjekk kundegrunnlag, butikkoversikt og omsetning her og kontakt oss i dag. Ikea fant to skjeggkre i varehuset i Åsane.

DnB Eiendom Åsane Senter

Dnb eiendom åsane

Politikerne vil ha boliger i sentrum. Vi har nå 33 Leilighet til salgs i Åsane innen bolig til salgs. Statoil- eiendom til Profier DNB Scandinavian Property Fund har inngått avtale om salg av deler av Sandslihaugen 30, det tidligere Statoil-bygget, til Profier. SANE ØKER: Dette bildet er fra. DNB -sjefen sa til Bonansa tidligere onsdag.

Teamleder – Kommunikasjon og konkurransekraft. Du kan nyte godt av vår erfaring, både som kunde og leietaker. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi hjelper deg med kjøp og salg av bolig. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Fylke, by, kommune, postnummer eller megler. Videoavspilling vil ikke fungere i nettleseren du bruker!

Husk at DNB PRO også er tilgjengelig uten hjemmekontoret. Vennligst bruk Internet Explorer 10 eller senere. Vi er langt fremme på digitale løsninger, og brenner for å gjøre boligreisen enklere og mer oversiktlig for.